رشته زبان اردو: رشته زبان اردو یکی از رشته های زیر گروه زبان می باشد، به این معنی که داوطلبانی می توانند به تحصیل در این رشته بپردازند که در کنکور زبان شرکت کرده باشند و در این رشته پذیرفته شوند. آموختن زبان های گوناگون برای تمامی افراد به خصوص جوانان و دانشجویان امری مهم است زیرا با رشد روزافزون ارتباطات فرهنگی و سیاسی در بین کشورها و ارتباط میان آن ها ضرورت یادگیری زبان را دوچندان می کند. هدف از ارائه رشته زبان اردو تربیت افرادی است که بتوانند با استفاده از فراگیری مهارت های چهارگانه خواندن، درک مطلب، مکالمه و نوشتن به تخصص لازم در این رشته دست پیدا کرده و بتوانند متون اردو را به زبان فارسی نزدیک و ترجمه کنند.
زبان اردو زبان رسمی کشور پاکستان می باشد و حدود 600 میلیون نفر در جهان به این زبان سخن می گویند در حال حاضر کتاب های زیادی در زمینه های هنر، علوم انسانی و... به این زبان وجود دارد که کارشناسان این رشته می توانند از آن ها استفاده کنند.
جهت اطلاعات بیشتر در مورد رشته زبان اردو با شماره 1978 907 909 ازسراسر کشور از تلفن ثابت
و بدون گرفتن پیش شماره تماس حاصل نمائید.ساعات پاسخگویی مرکز از 8 صبح الی 12 شب می باشد.(همه روزه)
انتخاب رشته مانند انتخاب دانشگاه نقشی اساسی در شکل گیری آینده هر شخص دارد، در واقع انتخاب رشته یکی از مهم ترین و حساس ترین تصمیم هایی است که افراد برای ورود به دانشگاه ها باید آن را اتخاذ کنند. انتخاب رشته یکی از مقوله هایی است که اگر اشتباهی در آن صورت بگیرد هیچ بازگشتی برای آن وجود نخواهد داشت، پس داوطلبان باید این مرحله را بسیار جدی بگیرند. یکی از راه هایی که می تواند کمک شایانی در زمینه انتخاب رشته به داوطلبان داشته باشد. مشورت با مشاوران انتخاب رشته و تحقیق و مطالعه در رابطه با رشته دلخواه است.
مرکز آوای مشاور می تواند در هر دو زمینه به شما عزیزان کمک کند. ما در این مقاله سعی داریم به توضیح رشته زبان اردو بپردازیم تا داوطلبان متقاضی این رشته بتوانند با دیدی گسترده درباره زوایای مختلف این رشته نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند. داوطلبان در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل می توانند با مشاوران ما در تماس باشند.
دانشجویان و داوطلبان رشته زبان اردو باید دارای توانایی های زیر باشند:
1_ علاقمند به رشته زبان اردو
2_ آشنایی با متون اردو
3_ تحقیق و پژوهش درباره رشته
4_ علاقمند به تاریخ
فارغ التحصیلان رشته ادبیات اردو نباید به این رشته به عنوان یک فرصت شغلی نگاه کنند زیرا در این صورت در این رشته موفق نخواهند بود اما اگر دلیل مطالعه این زبان را آشنایی با فرهنگ و تمدن ملل دیگر در نظر بگیریم به موفقیت دست می یابیم، چه در دانشگاه و چه بازارکار این رشته.
زبان شناسی عمومی، زبان اردو مقدماتی، گفت و شنودهای مقدماتی، آشنایی با فرهنگ اردو، زبان اردو پیشرفته، گفت و شنود پیشرفته، خواندن متون ساده، انشای ساده، خواندن متون پیشرفته، ساختمان دستوری زبان اردو، ترجمه متون ساده، نامهنگاری، خواندن متون مطبوعاتی، ادبیات معاصر، آشنایی و تحقیق در متون ادبی قدیم، آشنایی با مقالات انتقادی، نمایشنامه، انواع شعر اردو، سیری در ادبیات اردو، ادبیات تطبیقی ایران و اردو ، سخنرانی و یادداشتبرداری، ترجمه متون پیشرفته ، زبانشناسی اردو، مقالهنویسی، اساطیر اردو، زبان انگلیسی.
جهت اطلاعات بیشتر در مورد رشته زبان اردو با شماره 1978 907 909 ازسراسر کشور از تلفن ثابت
و بدون گرفتن پیش شماره تماس حاصل نمائید.ساعات پاسخگویی مرکز از 8 صبح الی 12 شب می باشد.(همه روزه)