انتخاب رشته 96 | مشاوره تحصیلی | آزمون کنکور - ارشد -

مشاوره انتخاب رشته سراسری و آزاد 96 | مشاوره تحصیلی و کنکور در مقاطع مختلف | انتخاب رشته 96 را جدی بگیرید!

انتخاب رشته 96 | مشاوره تحصیلی | آزمون کنکور - ارشد -

مشاوره انتخاب رشته سراسری و آزاد 96 | مشاوره تحصیلی و کنکور در مقاطع مختلف | انتخاب رشته 96 را جدی بگیرید!

شرایط شرکت در کنکور وزارت بهداشت

مرکز مشاوره تحصیلی آوای مشاور سعی بر این دارد که جنبه های گوناگون استفاده از شرایط کنکور وزارت بهداشت را به شما معرفی کند.  

شرایط کنکور وزارت بهداشت 96-97

وضعیت تحصیلی در کنکور وزارت بهداشت 96-97

الف) دارا بودن شرایط عمومی برای ورود به دوره های آموزش عالی.

ب) داشتن مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و یا مدرک بالاتر که متناسب با رشته ی تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد باشد.      

(مدارک مورد پذیرش هر رشته ی امتحانی از یکی از دانشگاه های داخل و خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی باشد.)

 

شرایط کنکور وزارت بهداشت

 

نکته1 : داوطلبانی که طبق مدارک موجود در جدول داخل دفترچه نسبت به انتخاب رشته اقدام نکنند، در هر مرحله از روند برگزاری آزمون که باشند،از روند سنش حذف و از ادامه تحصیل محروم می شموند.

نکته2 : دارندگان مدارک معادل ، گواهی اتمام دوره، دارندگان میانگین کمتر از 12 در مقطع ارشناسی و دارندگان مدارک تحصیلی که از طریق آزمون داخلی پذیرفته شده اند ، مجاز به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های علوم پزشکی نیستند.

پ) داوطلب نباید به طور همزمان در دوره ی کارشناسی ارشد و یا سایر مقاطع تحصیلی در همان دانشگاه و یا سایر موسسات آموزش عالی مشغول به تحصیل باشد.

نکته: ممنوعیت تحصیل همزمان برای دوره های حضوری می باشد و برای دوره های غیر حضوری این ممنوعیت وجود ندارد.

ت) بر اساس آیین نامه مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ، تحصیل در این مقطع به صورت تمام وقت می باشد و هرگونه اشتغالی غیر از تحصیل برای دانشجو ممنوع است.

نکته1 : داوطلبان شاغل قبل از قبولی در دانشگاه باید موافقت نامه کتبی را از محل کار خود دریافت و بعد از قبولی در دانشگاه این موافقت نامه را به دانشگاه ارائه دهند.

نکته2 : داوطلبان مجاز به گذراندن طرح نیروی انسانی همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نمی باشند.

ث) دانشجویانی که ترم آخر هستند در صورتی که تا تاریخ 97/6/31  فارغ التحصیل شوند مجاز به شرکت در آزمون کارشناسی ارشد خواهند بود.

ج) داوطلبانی که در آزمون سال 97 وزارت بهداشت ، شرکت نموده و در دانشگاه های دولتی با تحصیل رایگان پذیرفته شوند، و بعد از ثبت نام و یا عدم ثبت نام از ادامه تحصیل انصراف دهند، مجاز به شرکت در آزمون سال 98 نمی باشند.

چ) داوطلبانی که در آزمون سال 96 وزارت بهداشت شرکت کرده و در رشته محل هایی با تحصیل رایگان پذیرفته شده اند و بعد از آن ثبت نام نکرده یا انصراف داده اند، به دلیل محرومیت یک ساله حق شرکت در این آزمون را ندارند.

نکته : پذیرفته شدگان در دوره هایی که با شهریه هستند در صورت عدم ثبت نام و یا انصراف مشمول محرومیت یک ساله نیستند و مجاز به شرکت در آزمون سال بعد می باشند.

ح) اگر داوطلبی در مقطع کارشناسی ارشد قبلا از آموزش رایگان استفاده کرده باشد ، در صورت قبولی در رشته محل هایی که تحصیل در آنها رایگان است ملزم به پرداخت شهریه می باشد.

خ) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هیچ یک از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بورس تحصیلی اعطا نمی کند.

د) دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که از تحصیل محروم یا از ادامه تحصیل منصرف می شوند بعد از تسویه با دانشگاه محل تحصیل خود می توانند مجددا در آزمون ورودی کارشناسی ارشد شرکت کنند.

ذ) دارا بودن 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی در بخش های بیمارستانی برای شرکت در مقطع کارشناسی ارشد ضروری می باشد.

تذکر: داوطلبان باید حداکثر تا تاریخ 97/6/31 و باید 2 سال سابقه کار بالینی داشته باشند.

ر) کسب 50 درصد میانگین کل نمرات شرکت کنندگان در آزمون کتبی هر رشته و کسب حداقل 30 درصد نمره کل آزمون برای قبولی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته ها ی علوم پزشکی الزامی است.

جهت اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز و یا به سایت سنجش مراجعه نمایید.

 

آوای مشاور

 

جهت مشاوره تحصیلی و یا اطلاعات بیشتر در مورد شرایط کنکور وزارت بهداشت با شماره

1978 907 909 ازسراسر کشور از تلفن ثابت و بدون گرفتن پیش شماره تماس حاصل نمایید .

ساعات پاسخگویی مرکز از 8 صبح الی 12 شب می باشد.(همه روزه)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.