مرکز مشاوره تحصیلی آوای مشاور سعی بر این دارد که جنبه های گوناگون رشته تحصیلی بانکداری اسلامی را به شما معرفی کند: اعم از معرفی رشته بانکداری اسلامی ، مشاوره انتخاب رشته بانکداری اسلامی ، تراز و رتبه قبولی در رشته بانکداری اسلامی ، آینده شغلی و بازار کار رشته بانکداری اسلامی ، دروس رشته بانکداری اسلامی ، بدون کنکور رشته بانکداری اسلامی و همچنین معرفی پذیرش دانشگاه های دولتی و آزاد در این رشته و غیره ...
رشته علوم اقتصادی با گرایش بانکداری اسلامی یکی از رشته های زیر گروه انسانی می باشد. همان طور که در مقاله مربوط به رشته علوم اقتصادی اشاره کردیم ،این رشته علم استفاده بهینه از منابع مورد نیاز انسان را به او یاد می دهد پس از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. علاقه مندان به رشته ی بانکداری اسلامی باید توجه داشته باشند که این رشته مختص به مقطع کارشناسی ارشد است پس نمی توانند در بدو ورود به دانشگاه و پس از پایان تحصیلات مدرسه ،رشته علوم اقتصادی با گرایش بانکداری اسلامی را انتخاب کنند بلکه باید در مقطع کارشناسی به تحصیل در رشته علوم اقتصادی پرداخته و پس از فارغ التحصیلی در این مقطع ،با شرکت در کنکور کارشناسی ارشد و انتخاب رشته بانکداری اسلامی پس از قبولی به تحصیل در این رشته بپردازند.
هدف از ارائه و شکل گیری رشته علوم اقتصادی با گرایش بانکداری اسلامی ، تربیت کارشناسان و متخصصانی است که بتوانند با توجه به مطالعه و آشنایی با دروس این رشته و تسلط بر آنها،مبانی بانکداری اسلامی و روابط میان آن را در عملیات بانک ها و مدیریت بانکی اعمال کنند. همچنین این متخصصان باید به تحلیل رفتارهای اقتصادی مردم بپردازند تا توانایی مردم را در فرهنگ سازی اقتصادی بالا ببرند.
انتخاب رشته مانند انتخاب دانشگاه نقشی اساسی در شکل گیری آینده هر شخص دارد، در واقع انتخاب رشته یکی از مهم ترین و حساس ترین تصمیم هایی است که افراد برای ورود به دانشگاه ها باید آن را اتخاذ کنند. انتخاب رشته یکی از مقوله هایی است که اگر اشتباهی در آن صورت بگیرد هیچ بازگشتی برای آن وجود نخواهد داشت، پس داوطلبان باید این مرحله را بسیار جدی بگیرند. یکی از راه هایی که می تواند کمک شایانی در زمینه انتخاب رشته به داوطلبان داشته باشد. مشورت با مشاوران انتخاب رشته و تحقیق و مطالعه در رابطه با رشته دلخواه است.
مرکز آوای مشاور می تواند در هر دو زمینه به شما عزیزان کمک کند. ما در این مقاله سعی داریم به توضیح رشته بانکداری اسلامی بپردازیم تا داوطلبان متقاضی این رشته بتوانند با دیدی گسترده درباره زوایای مختلف این رشته نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند. داوطلبان در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل می توانند با مشاوران ما در تماس باشن.
داوطلبان علاوه بر اینکه از طریق شرکت در کنکور سراسری و در مرحله ی انتخاب رشته می توانند رشته بانکداری اسلامی را انتخاب نمایند،به صورت بدون آزمون نیز امکان ادامه تحصیل در رشته بانکداری اسلامی را در دانشگاه هایی مثل دانشگاه آزاد ، دانشگاه غیر انتفاعی ، دانشگاه پیام نور و ... که پذیرش بدون کنکور انجام می دهند دارا می باشند. ثبت نام بدون آزمون در این رشته نیازی به شرکت در کنکور سراسری ندارد یعنی اگر داوطلبی در کنکور شرکت نکرده باشد می تواند در رشته محل های بدون آزمون ثبت نام کند. ثبت نام بدون آزمون رشته بانکداری اسلامی هر سال بعد از کنکور سراسری و اعلام نتایج نهایی و همزمان با تکمیل ظرفیت دانشگاه ها یعنی در اواخر شهریور شروع می شود و معمولا تا اواخر مهر ادامه دارد.
بانکداری اسلامی بین الملل ، نقد نظریه های اقتصاد سنتی ، نظریه اسلامی اقتصاد خرد میانه ، نظریه اسلامی اقتصاد کلان میانه، اقتصاد ایران و نظریه اقتصاد اسلامی ، اقتصاد سنجی میانه و ...
فارغ التحصیلان رشته علوم اقتصادی در هر یک از گرایش های موجود این رشته که تحصیل کرده باشند می توانند به فعالیت بپردازند. برخی از فعالیت های مشترک گرایش های علوم اقتصادی عبارت است از:
جهت اطلاعات بیشتر در مورد تراز قبولی با مشاورین مرکز و یا به سایت سنجش مراجعه نمایید.
جهت مشاوره تحصیلی و یا اطلاعات بیشتر در مورد رشته بانکداری اسلامی با شماره
1978 907 909 ازسراسر کشور از تلفن ثابت
و بدون گرفتن پیش شماره تماس حاصل نمایید .
ساعات پاسخگویی مرکز از 8 صبح الی 12 شب می باشد.(همه)